Laat mijn verhaal jou inspireren

Wat kun je bij mij allemaal doen?

Mijn verhaal

Een korte inleiding

Dit is de praktijk waar je tot rust en bij jezelf zal komen. Je gaat ook jouw zelfliefde verder ontplooien en je zal lichamelijk en geestelijk groeien. Bij mij kun je Reiki leren en je eigen spirituele pad volgen. Graag vertel ik jullie wat over mijzelf en laat mijn verhaal ook jou inspireren.

Wie ben ik?

Mijn naam is Anneke Lemmens. Ik ben opgeleid tot Holistisch Therapeut, Reiki Master en HSP Kindercoach. Naast mijn praktijk ben ik docent op een basisschool. Ik ben 38 jaar, getrouwd met Peter en wij hebben een dochter Roos. Als klein meisje voelde ik vaak de emoties en stemmingen van kinderen en vooral ook van volwassenen aan. Als kind begreep ik dat vaak niet. Toen ik ouder werd vond ik het mooi dat ik anderen zo goed begreep en het werd dan ook mijn tweede natuur om mensen te helpen, met ze te praten en met ze mee te leven.

Hoe ik Reiki ontdekte

Toen ik 24 was ontdekte ik Reiki en ben Reiki cursussen gaan volgen. Ik ben begonnen met Reiki 1 en na een half jaar Reiki 2. Een paar jaar later heb ik Reiki 3A gedaan. Door Reiki heb ik mijzelf heel erg goed leren kennen. Het heeft mij geholpen om onder andere mijn eetstoornis en de vroeggeboorte van mijn dochter te verwerken. Ook ben ik heel ziek geweest. Reiki is een echte inspiratie en betekend dus heel veel voor mij.

Ik wilde anderen helpen

Gelukkig ben ik weer hersteld en mijn dochter groeit en bloeit. Ik wilde duidelijk anderen helpen en heb een HBO opleiding tot Holistisch therapeut gedaan. Ook heb ik toen mijn Reiki 3B traject afgesloten. Vanaf dat moment was ik naast Holistisch therapeut ook Reiki Master. Maar ik had een ideaal: Ik wil in mijn eigen praktijk anderen helpen!

Ik ben enorm blij met wat ik geleerd heb en besef hoe belangrijk het is om goed naar je lijf te luisteren en grenzen te stellen. Door alle ervaring heb ik geleerd hoe belangrijk zelfliefde is en ik vind het heel bijzonder dat ik mensen kan inspireren en mag helpen dit zelf te ontdekken.

Ik vind het mooi te zien dat mensen bij zichzelf komen en hun trauma’s onder ogen durven zien. Dat ze zich na een Reiki behandeling of Reiki cursus fijner en fitter voelen. Ze komen bij hun kern en kunnen beter hun grenzen aangeven. Dat mensen echt zelfliefde gaan voelen. En dat ik tools kan aanbieden zodat zij deze zelf kunnen gebruiken in hun eigen leven.

Iedereen is prima zoals hij of zij is.

Graag wil ik jou begeleiden, jou inspireren en jou laten ervaren hoe het is om zelf de baas te zijn. Om je eigen kracht te vinden. Ook jij verdient dat!

Zelfliefde is key

In je hart
ligt een zaadje
het is zelfliefde heel klein
zorg er goed voor
geef het water
dan zal het
voor je het weet
een plantje zijn

Mijn dank is groot,
Gemaakt door Rijmelijn (Instagram)

Tot slot

De meeste clienten komen uit de omgeving Veldhuizen, De Meern, Vleuten, Leidsche Rijn, Terwijde, Harmelen, Maarssen, Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein en Houten. Uiteraard zijn mensen uit andere regio’s ook van harte welkom. Graag verwijs ik je naar een overzicht van wat Praktijk Rozenhart allemaal voor jou kan betekenen.

Ik hoop jou te mogen ontvangen in mijn praktijk.

Liefs Anneke

Logo van Praktijk Rozenhart

Praktijk Rozenhart

De praktijk voor holistische therapie  en kindercoaching, Reiki behandelingen en cursussen, klankschalen en meditaties in de regio Veldhuizen, De Meern, Vleuten, Leidsche Rijn, Terwijde, Harmelen, Woerden, Maarssen, Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein en Houten.

Contact

Praktijk Rozenhart
Nirrewortel 1
3453 VP De Meern
KvK nr: 54863430
BTW nr: NL001736477B32
Tel: 06 - 52 68 28 11
E-Mail: info@praktijkrozenhart.nl