Ik vertel je graag wat over mijzelf

Even voorstellen

Mijn verhaal

Dit is de praktijk waar je tot rust komt, bij jezelf komt, zelfliefde verder gaat ontplooien, lichamelijk en geestelijk kunt groeien, Reiki kunt leren en je eigen spirituele pad kunt volgen. Graag vertel ik jullie wat over mijzelf.

Mijn naam is Anneke Lemmens. Ik ben opgeleid tot Holistisch Therapeut en Reiki Master. Naast mijn praktijk ben ik docent op een basisschool. Ik ben 38 jaar, getrouwd met Peter en wij hebben een dochter Roos.
Als klein meisje voelde ik vaak de emoties en stemmingen van kinderen en vooral volwassenen aan. Als kind begreep ik dat vaak niet. Later vond ik het mooi dat ik anderen zo goed begreep en het werd mijn tweede natuur om mensen te helpen, met ze te praten en mee te leven.

Toen ik 24 was heb ik Reiki ontdekt. Ik heb toen Reiki 1,2 en 3A gedaan. Door Reiki heb ik mijzelf goed leren kennen. Het heeft mij geholpen om mijn eetstoornis en de vroeggeboorte van mijn dochter te verwerken. Ik ben heel ziek geweest. Reiki is een echte inspiratie en betekend dus heel veel voor mij.

Gelukkig ben ik weer hersteld en mijn dochter groeit en bloeit. Daarna heb ik de HBO opleiding Holistisch therapeut en reiki 3B met een diploma afgesloten. Ik had een ideaal: Ik wil in mijn eigen praktijk anderen helpen!

Ik ben enorm blij met wat ik geleerd heb en besef hoe belangrijk het is om goed naar je lijf te luisteren en grenzen te stellen. Door alle ervaring heb ik geleerd hoe belangrijk zelfliefde is. Ik vind het heel bijzonder dat ik mensen kan inspireren en mag helpen hierbij.

Ik vind het mooi te zien dat mensen bij zichzelf komen en hun trauma's onder ogen durven zien. Dat ze zich na een Reiki behandeling of -cursus fijner en fitter voelen. Ze komen bij hun kern en kunnen beter hun grenzen aangeven. Dat mensen echt zelfliefde gaan voelen en welke tools zij kunnen gebruiken om dit in te bedden.

Iedereen is prima zoals hij of zij is.

Graag wil ik jou begeleiden, inspireren en je laten ervaren hoe het is om zelf de baas te zijn. Om je eigen kracht te vinden. Ook jij verdient dat!

 

Zelfliefde is de key.

In je hart
ligt een zaadje
het is zelfliefde heel klein
zorg er goed voor
geef het water
dan zal het
voor je het weet
een plantje zijn

Mijn dank is groot,
Gemaakt door Rijmelijn (Instagram)

De meeste clienten komen uit de omgeving Veldhuizen, De Meern, Vleuten, Leidsche Rijn, Terwijde, Harmelen, Maarssen, Utrecht, Nieuwegein en Houten. Uiteraard zijn mensen uit andere regio's ook van harte welkom.

Ik hoop jou te mogen ontvangen in mijn praktijk.

Liefs Anneke

Praktijk Rozenhart - Logo

Praktijk Rozenhart

De praktijk voor coaching en holistische therapie. Reiki behandelingen, Reiki cursussen, klankschalen en geleide meditaties in de regio Veldhuizen, De Meern, Vleuten, Leidsche Rijn, Terwijde, Harmelen, Woerden, Maarssen, Utrecht, Nieuwegein en Houten

Contact

Praktijk Rozenhart
Nirrewortel 1
3453 VP De Meern
KvK nr: 54863430
BTW nr: NL001736477B32
Tel: 06 - 52 68 28 11
E-Mail: info@praktijkrozenhart.nl