Reiki 3B cursus in Utrecht: Word Reiki trainer en ga zelf les geven

Reiki 3B cursus in Utrecht| Shihan | Jouw ontwikkeling tot Reiki Trainer

De Derde Graad - Shihan - Reiki Trainer

Wil jij mensen Reiki leren en zelf inwijdingen geven?

Voel je de drang om jezelf te ontwikkelen en je Reiki-reis naar een hoger niveau te tillen? Dan is de Reiki 3B opleiding misschien wel precies wat je nodig hebt! Het is niet zomaar een cursus, het is een heel avontuur waarbij je een gecertificeerde Reiki Trainer kunt worden.

Dit programma strekt zich uit over ongeveer een jaar en het is echt een persoonlijke ontwikkelingsreis. Ik zal je stap voor stap begeleiden en coachen, zodat je het maximale uit jezelf kunt halen. En wees gerust, het is niet alleen luisteren en leren. Je gaat ook echt zelf aan de slag. Hoe cool is dat?

Tijdens ons avontuur zullen we regelmatig contact hebben en plannen we gemiddeld zo'n vijf coaching sessies in. Het draait allemaal om jou en je groei, en ik ben er om je te helpen bij elke stap die je zet. Je zult alle mysteries van Reiki ontrafelen, van niveau 1 tot en met 3. En weet je wat nog beter is? Je krijgt zelfs de kans om je eerste Reiki 1 cursus te geven, met mijn persoonlijke begeleiding natuurlijk. Dat wordt een ervaring om nooit te vergeten!

Dit traject is ontworpen om niet alleen jouw technische vaardigheden te verfijnen, maar ook om jouw zelfvertrouwen te vergroten, zodat je met overtuiging en authenticiteit jouw eigen Reiki cursussen kunt leiden.

Ik zal je ook veel vertellen over mijn eigen traject. Ik heb de afgelopen jaren erg veel geleerd over Reiki en Reiki Trainer zijn en hoe je dit vanuit je eigen praktijk kunt delen met anderen. Ik zal diverse tips en tops meegeven die jou helpen te gaan werken vanuit jouw eigen praktijk.

Klaar om de kracht van Reiki ten volle te omarmen en te delen met anderen? Laat deze unieke kans niet aan je voorbijgaan en ga samen met mij dit avontuur aan.

Kosten van de opleiding

De kosten van het totale Reiki 3B traject van ongeveer 1 jaar bedraagt € 1.500,-.

Praktijk Rozenhart - Logo

Praktijk Rozenhart

De praktijk voor holistische therapie en kindercoaching, Reiki behandelingen en cursussen, klankschalen en meditaties in de regio Veldhuizen, De Meern, Vleuten, Leidsche Rijn, Terwijde, Harmelen, Woerden, Maarssen, Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein, Houten en Vianen.

Contact

Praktijk Rozenhart
Nirrewortel 1
3453 VP De Meern
KvK nr: 54863430
BTW nr: NL001736477B32
Tel: 06 - 52 68 28 11
E-Mail: info@praktijkrozenhart.nl

Alle rechten voorbehouden
© 2012 - 2024 Praktijk Rozenhart


Design by Brandshapers
Maak een afspraak   Schrijf je in