Image

Welkom bij Praktijk Rozenhart. De praktijk waar je tot rust komt, bij jezelf komt, lichamelijk en geestelijk kunt groeien, reiki kunt leren en je eigen spirituele pad kunt volgen.

Mijn naam is Anneke Lemmens. Naast mijn praktijk ben ik docent op een basisschool, ik ben 37 jaar, ben getrouwd met Peter en heb een dochter Roos.
Als klein meisje voelde ik vaak de emoties en stemmingen van kinderen en vooral volwassenen aan. Als kind begreep ik dat vaak niet. Later vond ik het mooi dat ik anderen zo goed begreep en het werd mijn tweede natuur om mensen te helpen, met ze te praten en mee te leven.

Toen ik 24 was heb ik reiki ontdekt. Ik heb toen reiki 1,2 en 3A gedaan. Door reiki heb ik mijzelf goed leren kennen. Het heeft mij geholpen om mijn eetstoornis en de vroeggeboorte van mijn dochter te verwerken. Ik ben heel ziek geweest.

Gelukkig ben ik weer hersteld en mijn dochter groeit en bloeit. Daarna heb ik de HBO opleiding Holistisch therapeut en reiki 3B met een diploma afgesloten. Ik had een ideaal: ik wil in mijn eigen praktijk anderen helpen.

Ik ben blij met wat ik geleerd heb en besef hoe belangrijk het is om goed naar je lijf te luisteren en grenzen te stellen. Ik vind het heel bijzonder dat ik mensen kan en mag helpen.

Ik vind het mooi te zien dat mensen bij zichzelf komen en hun trauma's onder ogen durven zien. Dat ze zich na een reikicursus of -behandeling fijner en fitter voelen. Ze komen bij hun kern en kunnen beter hun grenzen aangeven. 

Iedereen is prima zoals hij of zij is.

Graag wil ik jou begeleiden en je laten ervaren hoe het is om zelf de baas te zijn. Om je eigen kracht te vinden.


Mijn motto luidt: samen zorgen maakt sterk!
Samen zorgen wij voor jou!
Ik hoop jou te mogen ontvangen in mijn praktijk.

Liefs Anneke


bottom logo

Praktijk voor persoonlijke groei

Contact

Praktijk Rozenhart
Nirrewortel 1
3453 VP De Meern
KvK nr: 54863430
BTW nr: NL001736477B32
Tel: 06 52 68 28 11
E-Mail: info@praktijkrozenhart.nl