Anneke Lemmens

Anneke Lemmens

Welkom bij Praktijk Rozenhart. De praktijk waar je tot rust komt, bij jezelf komt, reiki kunt leren en je eigen spirituele pad kunt volgen.


Al jaren ben ik onderwijzeres op een basisschool, ik ben 35 jaar, getrouwd en heb een dochter Roos.
Toen ik 24 was heb ik het pad reiki ontdekt doordat ik behoorlijk wat te verwerken had. Ik had een eetstoornis. Dat ontregelede mijn leven compleet! Ik heb weer geleerd te voelen en dat ik mag voelen en dat dat hoort bij hooggevoelig zijn.


Na reiki 1,2, 3A te hebben afgerond kreeg ik een zwaar trauma te verwerken. Ik bleek met 29 weken zwangerschapsvergiftiging te hebben. Met 32 weken is onze dochter geboren. Ik had een lang herstel maar met reiki en bewustwordingsprocessen waar ik mee aan de gang ben gegaan ben ik weer herstelt en mijn dochter kon groeien en bloeien. Daarna ben ik de HBO opleiding tot Holistisch therapeut en reiki 3B gaan doen in een jaar. Deze opleiding en cursus hebben mij mezelf doen terug vinden. Het trauma was heftig en bleek een dieperliggende oorzaak te hebben.


Daar ben ik mee aan de slag gegaan en met veel zelf heling ben ik nu juist door deze ervaringen een krachtige vrouw geworden en kan ik veel beter mensen begeleiden in mijn praktijk. Ik heb meer levenservaring en sta zonder oordeel in het leven. Ik ben dankbaar voor deze leerprocessen en besef mij des te meer hoe belangrijk het is om goed naar je lijf te luisteren en grenzen te stellen in je leven. Zeker in de hectiek van de dag.


Ik vind het heerlijk te mogen zien en ervaren dat mensen thuis komen bij zichzelf. Dat ze na een cursus reiki ervaren dat ze zich fijner en fitter voelen, dat ze juist beter hun grenzen kunnen aangeven en dat ze weten wat ze willen. En vooral dat je niet alles perfect hoeft te doen.

Ik vind het fantastisch hier onderdeel van te mogen zijn!
Graag wil ik jou begeleiden in mijn praktijk om jou als vrouw weer te laten ervaren hoe het is om zelf de baas te zijn. Om je kracht terug te vinden.

Mijn moto luidt: samen zorgen maakt sterk!

Samen zorgen wij voor jou, als vrouw!
Ik hoop jou te mogen zien binnenkort.

Date

14 februari 2018

Tags

Wie ben ik


bottom logo

Praktijk voor persoonlijke groei

Contact

Praktijk Rozenhart
Nirrewortel 1
3453 VP De Meern
KvK nr: 54863430
BTW nr: NL001736477B32
Tel: 06 52 68 28 11
E-Mail: info@praktijkrozenhart.nl