Impressie

De prachtige en helende klanken doen hun werk

De prachtige en helende klanken doen hun werk

Elke keer weer ervaren mensen in de praktijk dat de klanken van klankschalen rustgevend werken. Het is echt een hele ontspannen ervaring waardoor je opgeladen weer naar huis gaat.
Door de subtiele klanken en boventonen verbetert de ontspanning en ontstaat meer ruimte voor acceptatieprocessen of wordt een troostend en beschermend gevoel ervaren. Mensen ervaren ruimte, beweging of stroming in het lichaam. Er is ruimte voor heling, inzichten of nieuwe ideeën. De verstilling die gevoeld wordt brengt je meer in contact met jezelf.

Alles wat je hoeft te doen is ontspannen liggen of als je liever wilt zitten kan dit ook. De prachtige en helende klanken doen hun werk. Door het aanslaan van de schalen, de kooshi’s en de tingsha komen de tonen bij jou binnen.

Ik geef dan ook dan ook met veel plezier regelmatig klankschalensessies in mijn praktijk. Wil jij dit ook ervaren? Kijk zeker even in het overzicht wanneer er een klankschaalconcert gegeven wordt.

Date

22 januari 2015

Tags

Geef jezelf rust
Praktijk Rozenhart - Logo

Praktijk Rozenhart

De praktijk voor coaching en holistische therapie. Reiki behandelingen, Reiki cursussen, klankschalen en geleide meditaties in de regio Veldhuizen, De Meern, Vleuten, Leidsche Rijn, Terwijde, Harmelen, Woerden, Maarssen, Utrecht, Nieuwegein en Houten

Contact

Praktijk Rozenhart
Nirrewortel 1
3453 VP De Meern
KvK nr: 54863430
BTW nr: NL001736477B32
Tel: 06 - 52 68 28 11
E-Mail: info@praktijkrozenhart.nl