Deze artikelen zullen ook jou helpen

Groeien doe je van binnen, maar hoe dan?

 

Dit is de lancering van mijn praktijk, Praktijk Rozenhart!
Ik ben zo trots en zo blij dat eindelijk mijn nieuwe naam in de lucht is en daarmee ook mijn nieuwe site.


Ik zal jullie regelmatig meenemen in de prachtige wereld van reiki, cursussen, klankschalen, coaching en in zijn algemeenheid de spirituele wereld. Er is zo veel wat je kunt ontdekken, zoveel wat bijzonder is. Ik neem jou dolgraag mee in mijn wereld.
Wat ik jullie als eerste graag wil vertellen is dat het allemaal niet vanzelf is gegaan. Het heeft mij enorm veel moeite en kracht gekost. Kracht om te zijn waar ik nu ben. Mijn jeugd is niet altijd geweest zoals die zou moeten zijn. Ik was mezelf helemaal kwijtgeraakt toen ik eenmaal tiener was en daardoor heb ik toen een eetstoornis ontwikkelt. Ook heb ik tijdens mijn zwangerschapsverlof zwangerschapsvergiftiging gehad. Gelukkig met goede afloop maar dit alles gaat je niet in de koude kleren zitten.

Hoe vind je dan jezelf weer terug? Ik was al bezig met reiki in de tijd dat ik mijn eetstoornis kreeg. Wat je mist bij zoiets heftigs is voornamelijk zelfliefde. Je eet en je eet terwijl je eigenlijk niets meer voelt. Je wilt niet meer, je kan niet meer en je houdt je staande door te blijven eten. Ik vond het mezelf niet waard om daad werkelijk te mogen en te kunnen voelen. Ik wist niet hoe ik dat moest doen.
Door een prachtig proces van zelfheling en bewustwording, heel veel reiki, coaching inzichten en fijne mensen verzamelen om je heen zoals vriendinnen, familie en natuurlijk mijn gezin heb ik mezelf kunnen terug vinden. Ik heb leren omgaan met mijn hooggevoeligheid. Ik heb fijne tools gekregen om hiermee om te gaan, het is een onderdeel van mij. Het een fantastisch iets om te hebben!

Zo veel mensen zijn hooggevoelig en sommigen voelen en zien het nog als een nare vervelende eigenschap. Maar het kan zo mooi zijn, zo puur. En niet te vergeten het kan je juist helpen om de moeilijke dingen in het leven die iedereen ervaart, te kunnen accepteren en ermee om te leren gaan.

Reiki kan daarbij een enorme helpende energie zijn.
Dit hele proces heeft mij in elk geval geleerd dat je echt zelfliefde kunt ontwikkelen, de eenzaamheid overwinnen, dat je echt kunt leren omgaan met je hooggevoeligheid. Reiki zorgt ervoor dat de scherpe randjes eraf gaan, dat je bij je kern komt, bij jou essentie, je krijgt mooie inzichten waar je meer mee kunt en dit alles met heel veel liefde met de juiste intenties. Maar bovenal leer je juist in het hier en nu te leven. Niet met vroeger of de toekomst bezig te zijn. Je leeft nu en je hebt zelf de touwtjes in handen. Kortom, weer heel worden, compleet Holistisch.


Maar wat ik nu zeker weet is dat als ik het kan, dat jij het ook kan en dat gun ik jou. En ik wil dolgraag mensen inspireren. Inspireren om aan de slag te gaan een mooier mens te worden van binnen en echt gelukkig te kunnen zijn. 
Of je nu lichamelijke klachten hebt die maar niet weg willen, je rondloopt met grote angsten, je je werk niet meer aankan, je relatie een boost nodig heeft, je ontspanning zoekt vanwege het drukke leven of juist je spirituele weg zoekt en je graag wilt ontdekken wat deze weg jou kan brengen….

Je bent altijd van harte welkom om eens kennis te maken.


Ik help jou ontzettend graag. Samen staan we sterk.

Dank lieve jij en hopelijk tot snel
Liefs Anneke

 

Praktijk Rozenhart - Logo

Praktijk Rozenhart

De praktijk voor holistische therapie  en kindercoaching, Reiki behandelingen en cursussen, klankschalen en meditaties in de regio Veldhuizen, De Meern, Vleuten, Leidsche Rijn, Terwijde, Harmelen, Woerden, Maarssen, Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein en Houten.

Contact

Praktijk Rozenhart
Nirrewortel 1
3453 VP De Meern
KvK nr: 54863430
BTW nr: NL001736477B32
Tel: 06 - 52 68 28 11
E-Mail: info@praktijkrozenhart.nl

© 2022 Praktijk Rozenhart

Designed by Brandshapers
Maak een afspraak   Schrijf je in