HSP kindercoach, Reiki, klankschalen, meditatie in De Meern

Holistische therapie, coaching en Reiki

Welkom bij Praktijk Rozenhart

Waarom zou je voor Praktijk Rozenhart kiezen?

Als holistisch therapeutkindercoach en Reiki Master werk ik vanuit een persoonlijke en holistische aanpak. Dit betekend dat ik naar jou of jouw kind in zijn / haar geheel kijk; fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. Ik help mensen bij lichamelijke en geestelijke klachten. Je kunt tevens terecht met problemen die te maken hebben met angsten, trauma's en andere persoonlijke processen. Dit doe ik o.a. door Reiki behandelingen en de Reiki cursussen 1, 2 en 3 aan te bieden, klankschalen sessies en geleide meditaties te geven. Daarnaast heb ik mij ook gespecialiseerd als HSP kindercoach. HSP staat voor Hoog Sensitief Persoon. Heel veel kinderen zijn bijvoorbeeld erg gevoelig voor aanraking, bepaalde stoffen, geluid of andere zaken. Soms op zo een manier dat het kind er last van heeft. Als HSP kindercoach kan ik met jouw kind samen kijken waar het behoefte aan heeft en tools en handvaten aanreiken om op een andere manier om te gaan met de hooggevoeligheid.

Wat maakt Praktijk Rozenhart uniek

 • de huiselijke sfeer
 • de persoonlijke aandacht
 • aandacht voor het kind
 • de kleine groepen bij de cursussen

Praktijk Rozenhart is de praktijk waar je

 • holistisch behandeld kunt worden voor je klachten
 • kindercoaching kunt krijgen
 • tot rust kunt komen
 • bij je kern kunt komen
 • kunt ontspannen met klankschalen
 • jouw eigen spirituele pad kunt volgen
 • Reiki kunt leren en zelf trainer kunt worden
 • een geleide meditatie kunt volgen

Voel je goed, ervaar minder stress en geniet!

Staat jouw klacht/probleem niet beschreven op de site? Neem gerust contact op om te kijken wat Praktijk Rozenhart voor je kan doen. Ik ontmoet je graag persoonlijk in mijn praktijk.

Reiki behandelingen

Reiki behandelingen

Je energie stroomt door je lijf als een soort van waterval. Deze energie wordt universele levensenergie genoemd. Het ontvangen, benutten en doorgeven aan jezelf of anderen noemt men Reiki. Bij een Reiki behandeling help ik je jouw energie weer goed te laten stromen met als doel klachten en stress te verminderen.
Klankschaalconcert

Klankschaalconcert

Door de subtiele klanken en boventonen van een klankschaal ontstaat er ontspanning en meer ruimte voor acceptatieprocessen en kan er een troostend en beschermend gevoel ervaren worden. Mensen ervaren ruimte, beweging of stroming in het lichaam. Er ontstaan helingsprocessen en inzichten. Wat je voelt brengt je meer in contact met jezelf.
Reiki cursussen

Reiki cursussen

Reiki is het ontvangen, benutten en doorgeven van universele levensenergie. Je leert in de Reiki cursussen je energie bewust in te zetten voor jezelf en anderen. Hierdoor maak je een enorme bewustzijnsontwikkeling door. Door middel van het volgen van een Reiki cursus kunnen blokkades en belemmeringen worden opgeruimd. Je kunt je bij laten opleiden tot Reiki Master en Reiki Trainer.

Wat zeggen anderen?

Neem contact op

Wil je kennismaken of heb je een vraag? Of ervaar je lichamelijke klachten, stress en/of trauma’s?

Hier vind je ons

Praktijk Rozenhart

Nirrewortel 1
3453 VP De Meern

Bel ons

06 - 52 68 28 11

Stuur een bericht

Vul de verplichte velden in.
Vul de verplichte velden in.
Vul de verplichte velden in.
Vul de verplichte velden in.

Logo van Praktijk Rozenhart

Praktijk Rozenhart

De praktijk voor holistische therapie  en kindercoaching, Reiki behandelingen en cursussen, klankschalen en meditaties in de regio Veldhuizen, De Meern, Vleuten, Leidsche Rijn, Terwijde, Harmelen, Woerden, Maarssen, Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein en Houten.

Contact

Praktijk Rozenhart
Nirrewortel 1
3453 VP De Meern
KvK nr: 54863430
BTW nr: NL001736477B32
Tel: 06 - 52 68 28 11
E-Mail: info@praktijkrozenhart.nl